Υπο την αιγιδα: stama greece Εκλογές, Προκλήσεις & Αλλαγές

Χρονιά εκλογών για τον Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA Greece) αλλά και μεγάλων προκλήσεων για τις εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Τα μέλη του συνδέσμου καλούνται να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και να παρακολουθήσουν την ολομέλεια του ShortStay Conference με ένα περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους για κορυφαία ενημέρωση και στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

υπο την αιγιδα: σοδια, πομιδα Πρόοδος, Δικτύωση & Βραβεύσεις

Το καινούργιο νομοσχέδιο και οι εξελίξεις στην αγορά της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους οικοδεσπότες. Η συνεχώς εξελισσόμενη αγορά της φιλοξενίας παρουσιάζει προκλήσεις και ανάγκες. Οι Hosts θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για αυτές τις εξελίξεις και θα παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις που θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

Απονομή βραβείων Greece STAY Awards
Η ώρα της επιβράβευσης πλησιάζει. Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα βραβευτεί η αριστεία στη Βραχυχρόνια Μίσθωση. Τα καλύτερα καταλύματα που θα έχουν αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού και την επιλογή της κριτικής επιτροπής θα βραβευθούν και αναγνωριστούν οι προσπάθειες τους για κορυφαία φιλοξενία.
Δείτε περισσότερα στο www.greecestayawards.gr

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Απόκτησε το εισιτήριο σου