Υπο την αιγιδα: stama greece Meet the Greeks

Οι προκλήσεις για τις ελληνικές εταιρείες διαχείρισης ακινήτων είναι πολλές και διαρκείς. Παρακολούθησε μια ημέρα με κορυφαίο περιεχόμενο για το εταιρικό επίπεδο αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Στελέχη εταιρειών από την ελλάδα και το εξωτερικό ανταλλάσουν απόψεις, στοχεία και δεδομένα. Η ημέρα συμπληρώνεται από την ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων του STAMA Greece.

Αλέξανδρος Καραβίτης

18 Φεβρουαρίου

Η μέρα και το περιεχόμενο είναι προσαρμοσμένο στους επιχειρηματίες (Property Managers) της βραχυχρόνιας μίσθωσης με τίτλο "Meet the Greeks".

 

Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής επιτροπής, οι προκλήσεις που διαγράφονται σε επιχειρησιακό επίπεδο, τα στοιχεία και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, οι λύσεις που μπορούν να έχουν στο προσφερόμενο προϊόν τους και οι παρουσιάσεις που θα γίνουν συνθέτουν το περιεχόμενο της πρώτης ημέρας. Παράλληλα θα υπάρχουν workshops που θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της αγοράς Short-Term Rentals.

 

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου των Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA Greece), που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης και συσπείρωσης των Eλλήνων property managers σε μια συγκυρία συνεχών προκλήσεων.

υπο την αιγιδα: σοδια, πομιδα Community matters

Η σημασία της "κοινότητας" είναι πολύ σημαντική. Η ημέρα και το περιεχόμενο της είναι αφιερωμένη στους hosts της ελληνικής βραχυχρόνιας μίσθωσης. Θα ενημερωθείς από τους κορυφαίους, μέσα από panel συζήτησης, workshops και παρουσιάσεις. Θα κάνεις χρήσιμο και αποτελεσματικό networking και θα βρεις λύσεις και υπηρεσίες από τους εκθέτες. Εάν είσαι ιδιοκτήτης σπιτιού και σε ενδιαφέρει η βραχυχρόνια μίσθωση, μίλα με εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και ανακάλυψε τον διαχειριστή του ακινήτου σου!

Αλέξανδρος Καραβίτης

Session 1: Data & Insights

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Απόκτησε το εισιτήριο σου